Mijn favorieten

Over ons

Raadsheer Baart werkt al vier generaties lang in het vastgoed van Groot - Amsterdam. Oorspronkelijk als architectenbureau, sinds 1996 als beheerder en bouwbegeleider en vanaf 2007 tevens als makelaar en taxateur. De essentie van ons werk is om door middel van goede service en advies meer waarde voor u te creëren. Men kan stellen dat onze dienstverlening geen extra kosten met zich meebrengt maar juist geld oplevert. Hoe dat zit, leggen wij u graag uit tijdens ons eerste kennismakingsgesprek.

Ons kantoor staat in Amsterdam Oud West. Dit stadsdeel sluit qua sfeer en beleving goed aan bij onze visie. Namelijk dat de woonomgeving een goede mix moet zijn van wonen en werken. Dat huizen en gebouwen kwalitatief en hoogwaardig worden onderhouden en gerenoveerd, zodat de oorspronkelijke stijl en daarmee het aangezicht zo veel mogelijk in stand blijft. Het resultaat: waardestijging, meer sociale cohesie en veiligheid en korte reistijden tussen woning en werk.

Wij vinden kwaliteit, integriteit en deskundigheid belangrijk. Voor ons is de menselijke maat leidend. Wij zijn ervan overtuigd dat deze benadering altijd leidt tot waardevermeerdering voor u en uw bezit en dan niet alleen in financiëel opzicht.